Vine

Aperitif

Dagens velkomst
1 glas kr. 29,-

Dagens boble
1 glas kr. 89,-

 

Champagne / Mousserende

A. Laurence Brut Vin Mousseux Blanc de Blancs, Ackerman, Saumur Elegant, halvtør mousserende vin, med en let cremet, venlig stil.
1/1 flaske kr. 299,-

DEUTZ BRUT CLASSIC - Champagne Deutz Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish, som fuldendes af en let perlen.
1/1 flaske kr. 449,-

DEUTZ DEMI SEC - Champagne Deutz Meget vellavet champagne med en ren og imødekommende smag, der yderligere fremhæves af en velafbalanceret sødme. Man får automatisk lyst til et glas mere.
1/1 flaske kr. 479,-

 

Hvidvine

Karaffelvin, 25 cl. kr. 79,-

Husets hvidvin kr. 249,-

Alsace

RIESLING - AOC, Léon Beyer, Eguisheim Léon Beyer efterstræber den mere tørre stil i sine vine, og derfor lader han sine vine gære indtil de har et restsukkerindhold på 0. Dette gør at vinene er mere stringente og mineralske i stilen.
1/1 flaske kr. 309,-
1/2 flaske kr. 159,-

PINOT‑GRIS - Eschbach Dornstetter, Eguisheim. Denne yderst vellavede vin, der alt for tit står i baggrunden, viser her sin styrke med sin intense og fyldige duft, samt sin lange og kraftige smag i en let krydret stil.
1/1 flaske kr. 319,-

PINOT BLANC - Léon Beyer, Eguisheim. Elegant frugtrig duft med lette toner af krydderier. Smagen er afrundet og delikat med en fin kombination af friskhed og blødhed. En dejlig velafbalanceret Pinot Blanc.
1/1 flaske kr. 269,-

Bourgogne

LE FONTAGNERET BLANC - Vdp, Moillard Grivot, Bourgogne. Indtagende hvidvin med en meget frugtig, blød og givende duft, der sammen med den friske, fyldige og karakterfulde smag danner et harmonisk hele.
1/1 flaske kr. 259,-
1/2 flaske kr. 139,-

LAFORET Bourgogne Blanc - Cépage Chardonnay, Joseph Drouhin. Denne vin er med sin rene frugtagtige stil og fyldige, altid balancerede smag et perfekt eksempel på den stil, der kendetegner god hvid Bourgogne.
1/1 flaske kr. 299,-
1/2 flaske kr. 159,-

Chablis

PETIT CHABLIS - AOC, Joseph Drouhin. Klassisk, traditionel Chablis med en frisk, elegant og herligt nuanceret duft, smukt fulgt op af en stilfuld og pikant smag af Chardonnay drue.
1/1 flaske kr. 349,-

Chile

ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC - Single Vineyard, Aconcagua Costa,Viña Errazuriz. Duften er frisk og mineralsk med toner af citrus og krydderurter.
Smagen er kompleks med en god syre til at afbalancere frugten med.
1/1 flaske kr. 299,-

Tyskland

PIESPORTER MICHELSBERG - Riesling Qba, Weinkellerei Max Fred. Richter, Mosel. Let, dejlig frisk Piesporter med en behagelig perfekt balance mellem
den sødmefulde druesmag og den fine syre.
1/1 flaske kr. 259,-     

RIESLING TROCKEN - Qualitätswein, Bassermann Jordan, Pfalz. Duften har tydelige toner af æble, citrus og pære. Smagen er sprød og forfriskende med en flot syre.
1/1 flaske kr. 269,-

Rheingau

SCHLOSS JOHANNISBERGER - Riesling Kabinett Trocken. Denne Riesling er en af Rheingaus absolutte topvine. Den har en frisk aroma af limeskal, grønne æbler og brændenælder. Smagen består af saftige frugtkomponenter og den har en velintegreret surhedsgrad.
1/1 flaske kr. 399,-

SCHLOSS VOLLRADS - Riesling Kabinett Trocken. Denne vin har frugtige aromaer af æble og hvid fersken, ledsaget af en liflig syrlighed.
1/1 flaske kr. 349,-

 

Rosé

ERRAZURIZ ROSÉ Cabernet Sauvignon Central Valley, Viña Errazuriz S.A., Chile. Indbydende duft af jordbær, modne hindbær og røde kirsebær. Smagen er velafbalanceret med blød, imødekommende og afrundet struktur. Eftersmagen er forfriskende og vedvarende.
           
ROSÉ D'ANJOU - Ackerman-Laurance. I glasset har vinen en let lys rød farve. I næsen er der en diskret sødmefyldt duft og smagen er livlig, frisk og frugtrig.
1/1 flaske kr. 239,-

Rødvine

Karaffelvin, 25 cl. kr. 79,-

Husets rødvinkr. 249,-

Rhône

CROZES HERMITAGE - "Les Launes" Delas Frères, Tournon. Lavet på den klassiske og karakterfulde Syrah-drue, der giver vinen en frugtig,
let krydret og en fyldig, kraftfuld og "varmende" smag.
1/1 flaske kr. 419,-

Beaujolais/Bourgogne

LAFORET Bourgogne Rouge - Cépage Pinot Noir, Joseph Drouhin. Meget smuk og meget typisk glansfuld fløjlsrød farve. Duften er imødekommende, intens og giver mindelser om skovens bær. Smagen er fyldig, blød, uden på nogen måde at være tung.
1/1 flaske kr. 299,-
1/2 flaske kr. 159,-

LE FONTAGNERET - Moillard-Grivot, Bourgogne. Dybrød farve. Stofrig duft og smag med gode solmodne og altid smidige nuancer med et delikat strejf af aromaen Pinot Noir.
kr. 259,- kr. 149,-

BOURGOGNE ROUGE - AOP, Domaine Jerome Chezeaux. Vi "opdagede" denne vin på en vintur. Jerome dyrker sine marker lute resonée, hvilket betyder, at han begrænser brugen af sprøjtegift så meget, det er ham muligt. I vinkælderen er han yderst traditionel og forsøger at intervenere så lidt som overhovedet muligt.
1/1 flaske kr. 379,-

Saint Emilion/Pomerol

CHÂTEAU HAUT SARPE - Grand Cru Classé, Sa Ets Joseph Janoueix. Vin Dyb rubinrød farve. Indbydende og meget lovende, i starten lidt tilbageholdende, duft. Smagen er kraftfuld og solid i strukturen med et væld af modne frugter.
1/1 flaske kr. 599,-

CHATEAU VIEUX SARPE - Saint-Émilion Grand Cru, Joseph Janoueix. Vin Perfekt eksempel på en Grand Cru Saint-Émilion fra det kalkholdige plateau. Farven er dyb og tæt, duften imødekommende med en klassisk aroma af moden drue, og smagen er på én gang silkeblød og imponerende kraftig og fyldig.
1/1 flaske kr. 569,-

CHATEAU LA GASPARDE PRESTIGE - AOC Côtes de Castillon, J.P. Janoueix. Stofrig og koncentreret vin med søde tanniner og stor bouquet. Duften er flot frugtig med nuancer af brombær, multebær og vanille. Smagen er varm og behagelig blød med nuancer af syltede blommer, tilsat et lækkert strejf af vanille.
1/1 flaske kr. 299,-

CHATEAU LA CROIX - Pomerol, J. Janoueix, propriétaire. Teglstensrød farve. Meget ædel og nuanceret, trøffelagtig duft. Stilen er klassisk, kraftig uden at være tung, og smagen er meget fyldig, udviklet og moden med fine nuancer af brombær, sød tobak og muld.
1/1 flaske kr. 699,-

Italien

CASTELLO di NIPOZZANO - Chianti Rufina, Riserva, Marchesi de Frescobaldi. En raffineret og klassisk vin med en god dyb farve, en elegant duft af moden frugt, pikante krydderier, understøttet af et strejf af træ. Smagen er fyldig, kraftig og fint struktureret med en blød, behagelig finish.
1/1 flaske kr. 359,-
1/2 flaske kr. 189,-

AMARONE DELLA VALPOLICELLA, Zi Ronda. Flot dybrød, ja næsten sort farve. I smagen er den kraftig med masser af mørke bær og lakrids efterfulgt af en let sødmefuld eftersmag, som er spækket med brombær og blommer.
1/1 flaske kr. 499,-

VALPOLICELLA RIPASSO - DOC Classico Superiore, Guerrieri-Rizzardi. Flot granatrød farve. Intens, bæragtig drueduft, der følges op af en karakterrig og frugtintens tør smag.
1/1 flaske kr. 329,-

Spanien

FINCA ANTIGUA Tempranillo - La Mancha, Martinez Bujanda Estate. Dyb kirsebærrød farve med et let violet skær i kanten. I duften er det mørke bær, som dominerer, og der er lette toner af krydderier, balsamico og viol. I smagen er den kraftig og intens med masser af karakter og fede modne tanniner.
1/1 flaske kr. 269,-

Chile

CABERNET SAUVIGNON Reserva - Don Maximiano EstateViña Errazuriz, Aconcagua, Chile. En utrolig kompleks og nuanceret oplevelse med en magskoncentration af solmoden Cabernet drue, smukt understøttet af et strejf af fransk eg. Bouqueten domineres af solbær i en helt speciel ren stil, som er kendetegnende for de allerbedste chilenske vine.
1/1 flaske kr. 299,-

Californien

FRONTIER RED - Fess Parker Winery. Vinen præsenterer sig med en indbydende duft af boisenbær, brombær, mørke kirsebær, kanel og lette toner af vanilje. Smagen er fyldig og intens med lang blød eftersmag.
1/1 flaske  kr. 299,-

 

Dessertvine

GRAHAM'S L.B.V. - Late Bottled Vintage Port, W.&J.Graham & Co. Dyb med et let mørkerødt skær. I næsen er der masser af mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. I munden er den elegant med en sødme, der afbalancerer syren.
1 glas kr. 49,-

PINEAU DES CHARENTES - Daniel Bouju Cognac. Intens koncentration af solmodne frugter og utallige nuancer fra jordbunden. Vidunderlig frugtagtig, sødmefuld og blød hedvin.
1 glas kr. 49,-

CHATEAU PIAUT - AOC, Sauternes/Barsac. Duften har toner af eksotiske frugter og krydderier. Smagen er fyldig og sød med en meget diskret syre.
1 glas kr. 59,-
1/1 flaske  kr. 399,-

ISABELLA MALVASIA SWEET - Castelli Del Duca DOC Emilia Romagna, Italien. Lys strågul farve. Duften har fine toner af frisk frugt, der går igen i den sødmefyldte og forfriskende smag.
1 glas kr. 49,-
1/1 flaske kr. 299,-

 

Alkoholfrie vine

NATUREO RØD, AO, Miguel Torres, Spanien
0,5% alkohol.
1/1 flaske kr. 249,-

NATUREO HVID, AO, Miguel Torres, Spanien
0,5% alkohol.
1/1 flaske kr. 249,-