Vine

Hvidvine

KARAFFELVIN
25 cl. 92,- kr.

HUSETS HVIDVIN
1 glas 72,- kr.
1/1 flaske 275,- kr.

Alsace

RIESLING AOC, Léon Beyer, Eguisheim Léon Beyer efterstræber den mere tørre stil i sine vine, og derfor lader han sine vine gære indtil de har et restsukkerindhold på 0. Dette gør at vinene er mere stringente og mineralske i stilen.
1/2 flaske 189,- kr.
1/1 flaske 349,- kr.

PINOT GRIS Léon Beyer I denne let gyldne vin finder man en kompleks duft af æble, kanel og et frisk strejf af karse. Smagen er varm og saftfuld med en finish af smør og abrikos.
1/1 flaske 398,- kr.

PINOT BLANC Léon Beyer, Eguisheim Elegant frugtrig duft med lette toner af krydderier. Smagen er afrundet og delikat med en fin kombination af friskhed og blødhed. En dejlig velafbalanceret Pinot Blanc.
1/1 flaske 289,- kr.

GEWURZTRAMINER RESERVE Eschbach-Dornstetter, Alsace Meget flot og fyldig, karakterfast vin. Klassisk duft med nuancer krydderier, blomme og blomster. Den fyldige smag har en let, men meget diskret sødme.
1/1 flaske 398,- kr.

Bourgogne

LE FONTAGNERET BLANC Vdp, Moillard Grivot, Bourgogne Indtagende hvidvin med en meget frugtig, blød og givende duft, der sammen med den friske, fyldige og karakterfulde smag danner et harmonisk hele.
1/1 flaske 282,- kr

LAFORET Bourgogne Blanc Cépage Chardonnay, Joseph Drouhin Denne vin er med sin rene frugtagtige stil og fyldige, altid balancerede smag et perfekt eksempel på den stil, der kendetegner god hvid Bourgogne.
1/2 flaske 189,- kr.
1/1 flaske 309,- kr.

Chablis / Loire

PETIT CHABLIS AOC, Joseph Drouhin Klassisk, traditionel Chablis med en frisk, elegant og herligt nuanceret duft, smukt fulgt op af en stilfuld og pikant smag af Chardonnay drue.
1/1 flaske 369,- kr.

SANCERRE LES BOUFFANTS Domaine de la Garenne, Loire Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfundig flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.
1/1 flaske 359,- kr.

Chile

ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Single Vineyard, Aconcagua Costa,Viña Errazuriz Duften er frisk og mineralsk med toner af citrus og krydderurter. Smagen er kompleks med en god syre til at afbalancere frugten med.
1/1 flaske 299,- kr.

Tyskland

PIESPORTER MICHELSBERG Riesling Qba. Weinkellerei Max Fred. Richter, Mosel Let, dejlig frisk Piesporter med en behagelig perfekt balance mellem den sødmefulde druesmag og den fine syre.
1/1 flaske 275,- kr.

RIESLING TROCKEN Qualitätswein, Bassermann Jordan, Pfalz Duften har tydelige toner af æble, citrus og pære. Smagen er sprød og forfriskende med en flot syre.
1/1 flaske 289,- kr.

DEIDESHEIMER PARADIESGARTEN Bassermann Jordan, Pfalz I duften vælder toner af tropiske frugter, modne æbler og mineraler frem. Smagen er også meget frugtrig, men vinens fine syre sørger for, at der kommer balance i indtrykket, som således er præget af sprødhed og friskhed.
1/1 flaske 329,- kr.

WÜRZBURGER RIESLING Ortswein, Juliusspital-Weingut, Franken Duften har indbydende toner af æble og lime, tilsat en let mineralitet. Smagen er umiddelbar med en sprød og forfriskende syre, som afbalancerer eftersmagen af lime og grønne æbler.
1/1flaske 399,- kr.

Rosévine

ERRAZURIZ ROSÉ Cabernet Sauvignon Central Valley, Viña Errazuriz S.A., Chile Indbydende duft af jordbær, modne hindbær og røde kirsebær.
Smagen er velafbalanceret med blød, imødekommende og afrundet struktur.
Eftersmagen er forfriskende og vedvarende.
Glas 72,- kr.
Karaffel, 25 cl 92,- kr.
1/1 flaske 269,- kr.

WÜRZBURGER RIESLING Ortswein, Juliusspital-Weingut, Franken Duften har indbydende toner af æble og lime, tilsat en let mineralitet. Smagen er umiddelbar med en sprød og forfriskende syre, som afbalancerer eftersmagen af lime og grønne æbler.
1/1 flaske 399,- kr.

Rødvine

KARAFFELVIN
25 cl. 92,- kr.

HUSETS RØDVIN
1 glas 72,- kr.
1/1 flaske 275,- kr.

Beaujolais/Bourgogne

LE FONTAGNERET Moillard-Grivot, Bourgogne Dybrød farve. Stofrig duft og smag med gode solmodne og altid smidige nuancer med et delikat strejf af aromaen Pinot Noir.
1/1 flaske 282,- kr.

BEAUJOLAIS VILLAGES AOP, Joseph Drouhin Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag.
1/1 flaske 289,- kr.

LAFORET Bourgogne Rouge Cépage Pinot Noir, Joseph Drouhin Meget smuk og meget typisk glansfuld fløjlsrød farve. Duften er imødekommende, intens og giver mindelser om skovens bær. Smagen er fyldig, blød, uden på nogen måde at være tung.
1/2 flaske 189,- kr.
1/1 flaske 329,- kr.

GEVREY CHAMBERTIN AOP, Joseph Drouhin, Côte de Nuits Dyb, mørk farve. Intens duft af mørke bær som blåbær og brombær. Smagen er kraftig og ligefrem med en flot balance mellem de bløde tanniner, frugten og den lette syre.
1/1 flaske 780,- kr.

Rhône

CÔTES-DU-RHÔNE, SAINT ESPRIT Delas Freres Duften er klassisk Syrah med bærfrugt, violer, lakrids og krydderier, mens smagen er cremet og indsmigrende.
1/1 flaske 299,- kr.

CHÂTEAUNEUF DU PAPE Blason des Papes Duften er intens med toner af brombær, hindbær, kirsebær lakrids og peber. Smagen er fyldig med en medium tannin, en medium syre og lækre toner af kirsebær og peber i eftersmagen.
1/1 flaske 479,- kr.

Saint Emilion/Pomerol

CHÂTEAU HAUT SARPE Grand Cru Classé Sa Ets Joseph Janoueix Vin Dyb rubinrød farve. Indbydende og meget lovende, i starten lidt tilbageholdende, duft. Smagen er kraftfuld og solid i strukturen med et væld af modne frugter.
1/1 flaske 699,- kr.

CHÂTEAU LA GASPARDE AOC Côtes de Castillon, J.P. Janoueix
Dyb rød farve, stofrig og koncentreret smag og duft med søde tanniner og frugt med nuancer af brombær, multebær og vanille.
1/1 flaske 289,- kr.

CHÂTEAU LE CASTELOT Saint-Èmilion Grand Cru, Joseph Janoueix Vin Vi har besøgt slottet og blev meget begejstrede for alle vinene under besøget. Det lykkedes os at få et godt tilbud på netop denne vin. Flot, veludviklet Saint-Émilion med en dejlig imødekommende duft, der giver indtryk af fylde og blødhed. Det gode indtryk bekræftes af den rige, næsten silkeagtige smag.
1/2 flaske 289,- kr.
1/1 flaske 599,- kr.

Bordeaux

CHÂTEAU PIERRAIL Bordeaux Supérieur Solmoden, intens og frugtig stil. Behagelig vin, imødekommende og elegant vin med masser af mørke røde bær og chokolade i både duft og smag.
1/1 flaske 325,- kr.

Italien

CASTELLO di NIPOZZANO Chianti Rufina, Riserva, Marchesi de Frescobaldi En raffineret og klassisk vin med en god dyb farve, en elegant duft af moden frugt, pikante krydderier, understøttet af et strejf af træ.
Smagen er fyldig, kraftig og fint struktureret med en blød, behagelig finish.
1/2 flaske 199,- kr.
1/1 flaske 379,- kr.

AMARONE DELLA VALPOLICELLA, Zi Ronda Flot dybrød, ja næsten sort farve. I smagen er den kraftig med masser af mørke bær og lakrids efterfulgt af en let sødmefuld eftersmag, som er spækket med brombær og blommer.
1/1 flaske 499,- kr.

RIPASSO ZIRONDA Qwine, Veneto Duften har fine nuancer af violer, røde bær og krydderier. Smagen er fyldig og velafbalanceret med modne tanniner.
1/1 flaske 319,- kr.

Chile

MAX CABERNET SAUVIGNON Reserva Don Maximiano EstateViña Errazuriz, Aconcagua En utrolig kompleks og nuanceret oplevelse med en smagskoncentration af solmoden Cabernet drue, smukt understøttet af et strejf
af fransk eg. Bouqueten domineres af solbær i en helt speciel ren stil,
som er kendetegnende for de allerbedste chilenske vine.
1/1 flaske 329,- kr.

MAX V CABERNET SAUVIGNON Viña Errazuriz, Aconcagua Valley Dyb mørk i farven og med koncentreret duft og smag af fuldmodne solbær, sødmefulde krydderier fine modne tanniner. Et helt forrygende glas vin, som bekræfter Errazuriz’ store potentiale for også at producere store gedigne vine, der let måler sig med amerikanske og australske ”Top Cabs” (Cabernet Sauvignon). En vin, der virkelig imponerer.
1/1 flaske 445,- kr.

Californien

FRONTIER RED Fess Parker Winery Vinen præsenterer sig med en indbydende duft af boisenbær, brombær, mørke kirsebær, kanel og lette toner af vanilje. Smagen er fyldig og intens med lang blød eftersmag.
1/1 flaske 309,- kr.

Dessertvine

GRAHAM'S L.B.V. Late Bottled Vintage Port W.&J.Graham & Co. Dyb med et let mørkerødt skær. I næsen er der masser af mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. I munden er den elegant med en sødme, der afbalancerer syren.
1 glas 49,- kr.

PINEAU DES CHARENTES Daniel Bouju Cognac Intens koncentration af solmodne frugter og utallige nuancer fra jordbunden. Vidunderlig frugtagtig, sødmefuld og blød hedvin.
1 glas 49,- kr.

CHATEAU PIAUT AOC, Sauternes/Barsac Duften har toner af eksotiske frugter og krydderier. Smagen er fyldig og sød med en meget diskret syre.
1 glas 59,- kr.
1/1 flaske 399,- kr.

ISABELLA MALVASIA SWEET Castelli Del Duca DOC Emilia Romagna, Italien Lys strågul farve. Duften har fine toner af frisk frugt, der går igen i den sødmefyldte og forfriskende smag.
1 glas 49,- kr.
1/1 flaske 299,- kr.

BLANDY'S 5 YEARS OLD, MALMSEY Blandy Brothers Sød med karakteristisk frisk syre.
1 glas 49,- kr.
1/1 flaske 299,- kr.

Alkoholfrie vine

NATUREO RØD, AO, Miguel Torres, Spanien 0,5% alkohol
1/1 flaske 249,- kr

NATUREO HVID, AO, Miguel Torres, Spanien 0,5% alkohol
1/1 flaske 249,- kr.