Skønne Selskabslokaler og festlokaler

Har De en (bord) plan?

Så overlad trygt resten til os i nogle af landsdelens bedste rammer.

Med venlig hilsen

Bent Klit Christensen, Kromand

Fest arrangementer

Til alle vore festarrangementer tilbydes indbydelseskort, bordkort og blomster

Selskabs menu

3 retter selskabs menu
Min. 12 personer.

Pris pr. person 309,- kr.

 

Himmerlandsfest

Husets velkomst drik.
3 retter festmenu.
Husets vine ad libitum.
Husets dessertvin
Kaffe, kransekage konfekt og småkager.
Fri bar med øl vand og vin.
Natmad.

Pris pr. person 629,- kr.

Børn under 12 år 299,- kr.

Børn under 2 år u/b

Ved selskaber under 20 pers., tillæg på 125,- kr. pr. pers, som der mangler i at være 20 voksne.

Bryllupsreception i forbindelse med Himmerlandsfest
Bryllupskage
Små blandede sandwich
Let mousserende hvidvin
Kaffe og te
Øl og vand

Pris pr. person 159,- kr.

 

Senior fest

Fra søndag til og med torsdag (4 timer)
Velkomstdrink.
3 retters festmenu efter eget valg
Husets vine ad libitum
Kaffe og småkager

Pris pr. Pers. 449,- kr.

Ved selskaber under 20 pers. tillæg 95,- kr. pr. pers. som der mangler i at være 20 voksne.

Stege buffet/Carvery bord
Forret: Kold laks Residence, serveres ved bordene
Hovedret: Helstegt oksefilet, lammekølle, stegt krondyrkølle, svinekam og farseret kalkunbryst, flødebagte kartofler, grøntsager og salatbar
Dessert: Franske og danske oste og frugttærter med cremefraiche

Pris pr. person 339,- kr.

Koldt bord med lune retter
Marinerede sild med karrysalat og kryddersild
Røget ål med æg
Rejer med mayonnaise, stegt rødspættefilet med remoulade
Hønsesalat med ananas, små frikadeller med kartoffelsalat
Helstegt oksefilet, glaseret skinke og kyllingelår med agurkesalat.
Danske og franske oste og frugtsalat i råcreme.

Pris pr.person: 279,- kr.

Familie Buffet
Pestomarineret hønsesalat med bagt skinke.
Ferskrøget laks med fynsk rygeost
Helstegt oksefilet, spareribs, stegte kyllingelår med broccolisalat og coleslaw
Cheesecake og østrigsk chokoladekage med let pisket flødeskum.

Pris pr. person 269,- kr.

Hovedret serveret som buffet
Helstegt oksefilet, glaseret skinke og kyllingelår
med broccolisalat og coleslaw, stegte kartofler og årstidens grønt og mixed salat.
Tillæg 69,- kr. (kun i forbindelse med festarrangement.)

Brunch Buffet
4 timer i tidsrummet 09.00 -14.00
Yoghurt med ahornsirup og mandler
Rullepølse, landskinke og spegepølse
Oste med druer
Ferskrøget laks
Lun leverpostej med champignon
Scrambled eggs med bacon og små pølser
Pandekager med ahornsirup
Frisk frugt, juice, smoothies, mælk, kaffe & the
Rundstykker, franskbrød og lunt rugbrød, croissant

Pris pr. person 189,- kr.

 

Kaffe Bord

3 Halve boller med ost og pålæg, småkager
Kaffe og te.

Pris pr. person 99,- kr.

To halve boller med smør, lagkage, småkager
Kaffe og te.

Pris pr. person 109,- kr.

To halve boller med smør, kringle, lagkage og småkager.
Kaffe & the

Pris pr. person 139,- kr.

3 stk. letbelagt smørrebrød kaffe, te og småkager.

Pris pr. person 149,- kr.

 

Forretter - Fisk

Kold fisk Nikocia
med karry & røget laks & rejer

Varmrøget laks Ressidence
med rejer og marinerede urter på spæde salater.

Kold fiskeanretning
Dampet fiskefilet, fersk røget laks og rejer på spæde salater.

Rejecocktail.

Lakseroulade
med spinat

Butterdejsskal
med dampet & stegt rødspættefilet i ægte hummersauce.

Røget ørred
med flødekogt spinat og pocheret æg

Ferskrøget laks
med mild peberrodscreme og ristet bacon med sprød butterdej

Ferskrøget laks.
med rygeost

Kammuslingeterrin
med rødbedesalat
Tillæg 29,-

Oksekødssuppe med stegte kammuslinger
Tillæg 29,-

Dampet rødtungefilet
med sauterede porrer, rejer og hollandaise sauce.
Tillæg 25,- kr.

Dampet Pighvar
I  ægte hummersuppe.
Tillæg 29,- kr.

 

Forretter – Kød & Fjerkræ

Suppe
efter eget valg

Kyllingebryst
På balsamico marinerede rødkål med basilikumpesto

Cæsar salat
Kylling med salat af romanisalat, tomat & brødcrouton

Røget Landskinke
med tomat & mozzarella

Tarteletter
Med høns i asparges

Marineret hønsesalat.
Med pesto og bagt Parmaskinke

Gravad oksefilet.
Med salat af grillede artiskokker og jordskokke puré

Røget dyrekølle.
Med spæde salater, basilikumpesto og parmesanost

Stegt vagtel.
Med ristede mandler & rødvinsfløde
Tillæg 20,-

 

Stegeretter - Svinekød

Stegt svinekam
med sukkerbrunede kartofler, ½ æbler og hjemmelavet rødkål

Sprængt svinekam
med friske grøntsager og citronsauce

Svinekam stegt som vildt
med tyttebærskum, grøntsager, brunede & hvide kartofler

Glaseret Hamburgerryg
med asparges sauce & grøntsager

Vildsvineryg.
med stegte kartofler, rødvinssauce & friske grøntsager
Tillæg 29,- kr.

 

Stegeretter - Fjerkræ

Stegt And
med ½ æble og hjemmelavet rødkål

Stegt And a’la Orange
Sauce Orange, stegt kartoffel og årstidens grøntsager
Tillæg kr. 20,-kr.

Sprængt and
Med friske grøntsager og persillekartofler
Tillæg 20,- kr.

Unghanebryst grill diablo
Stegt i panade af sennep og brødkrumme. Med Sc. Diablo, årstidens grønt og stegte kartofler

Farseret kalkunbryst
Med årstidens grøntsager, stegte kartofler og madeira sauce

Stegt perlehønebryst Riva Bella
Ristet æble & eng. selleri og portvinsfløde
Tillæg 25,- kr.

 

Stegeretter - Kalv & Okse

Gammeldags oksesteg
med glaserede løg, surt & sødt og en pragtfuld skysauce

Kalvesteg med flødesauce
med friske grøntsager, surt & sødt og salat Waldorff

Oksetyksteg
Med pebersauce, stegte kartofler og årstidens grøntsager

Kalvemørbrad
Dansk kalvemørbrad med morkelsauce, pommes risollé og årstidens grønsager.
Tillæg 39,- kr.

Kalvefilet Normande
med sauce Normande, Pommes Anna og årstidens grønt
Tillæg 29,- kr.

Oksefilet Garni
med bearnaise- eller bordelaisesauce, friske grøntsager og stegte kartofler
Tillæg 29,- kr.

Helstegt Oksemørbrad
med trøffelsauce og friske grøntsager.
Tillæg 39,- kr.

Stegeretter Vildt

Dyrekølle Waldorff
med vildt flødesauce og surt & sødt

Dyreryg Diana
med surt & sødt, salat Waldorff og vildtsauce
Tillæg 25,- kr.

Dyreryg Barden-Barden
med ristet pære, årstidens grønsager samt mild flødepebersauce og salat
Tillæg 29.- kr.

 

Stegeretter - Lam

Stegt Lammekølle
med flødegratinerede kartofler og friske grøntsager

Sprængt lammebov
med grøntsager, persillekartofler og citronsauce

Lammeryg Jardinere
Med mintsauce, hjemmelavede pommes kroket og årstidens grøntsager
Tillæg 29,- kr.

 

Desserter

Desserttallerken
Vaffelkurv med frugtsalat, vaniljeis, Panna cotta og roulade af fragilité med chokoladecreme  
Tillæg 19,- kr.

Hjemmelavet islagkage
med nougat og jordbær puré

Bryllups islagkage
med frugtsauce.

½ Ananas
med frisk frugt og vaniljeis  
Tillæg 10,- kr.

Mandelrand
med rørt is og frugt
Tillæg 19,- kr.

Daim is
Med Daim chokolade, på en bagt nøddebund

Panna Cotta
Italiensk klassiker med vanilje og chokolade

Cremè Brûlée
Fransk klassiker med brændt sukker

Karamelrand
Med karamelsauce

Fløderand
Med henkogt frugt

Fromager efter eget valg

Rubinstein kage

Appelsin trifli

Pære Tarte Tatin med kanelis

Kirsebærsuppe med basilikums panna cotta

Chokolade fondant med ananas carpaccio

Frosset nødderoulade
med appelsin sorbet

 

Natmad

Ungarsk gullaschsuppe

Klar suppe med boller

Holstensk oksehalesuppe

Legeret aspargessuppe

Fransk løgsuppe

Kartoffelsuppe med bacon.

Karrysuppe
Med ris og hønsekød

Små frikadeller & hotwings
med kartoffelsalat og coleslaw

Glaseret skinke
med flødestuvet spinat og flutes

Kyllingelår
med tzatziki, mixed salat og brød

Tarteletter
med høns i asparges

Krydderboller & Rugbrød
med ost, rullepølse, spegepølse, saltkød & lun leverpostej
Tillæg 10,- kr.

Lav-selv hotdogs
Tillæg 10,- kr.

Biksemad
Med spejlet æg

Tortillas med oksekød og kylling
med salatbar

Æggekage med bacon.

 

Drikkevarer

Vin menu (Himmerlandsfest)

Husets velkomst
El Descanso, Chardonnay fra Chile
El Descanso, Carmenere fra Chile
Isabella (Asti type), kirsebærvin eller portvin.

Fri bar med øl, vand og vin (8 timer). Ved buffet m.v.

Pris pr. person 310,- kr.  

Vine fra vinkortet
Hvis der ønskes vine fra vort vinkort i stedet for vinpakken, er prisen som i vinkortet fratrukket 225,- kr. og differencen som tillæg pr. flaske
(F.eks. Rosso di Toscana pris 259,- kr. – 225,- kr. tillæg på 34,- kr. pr flaske.)

Velkomstdrinks
Husets velkomst: Æble/fersken aperitif  
Æble cider
Kir
Hjemmelavet is-the med citron
Martini med Tonic – Tillæg 9 kr.
Dry Martini - Tillæg 29,- kr.
Mousserende vin champagne metoden - Tillæg 29,- kr.
Ægte Champagne Deutz Brut - Tillæg 69,- kr.

Dessertvine
Asti - Tillæg 19,- kr.
Champagne (sød) -Tillæg 69,- kr.
Marquis De Chasse, Sauterne - tillæg 29,- kr.
Hutchison 10 Years port - Tillæg 19,- kr.
Pinot de Charantes - Tillæg 19,- kr.

Spiritus
Husets cognac og div. likører pr. 2 cl. 39,- kr.
Alm. spiritus til fri bar, pr. 1/1 fl.  750,- kr.
Fri bar med spiritus i 2 timer pr. pers. 100,-kr.

 

Ved Himmerlandsfest
Festens varighed er beregnet til 8 timer.
Ud over 8 timer beregnes 500,- kr. pr. tjener pr. time, samt forbrug.

Ved festarrangementer
Bordene er dækket med hvide duge og servietter og blomster (årstidens) på bordene. Ønsker ud over vor standardopdækning kan aftales, mod et tillæg, alt efter opgave.

Ønskes farvede duge og servietter beregnes et tillæg på 3,- kr. pr. person

Afregning
Der betales kontant ved festens afslutning, med mindre andet er aftalt.
Ved kontant accepteres: Dankort/MasterCard, checks og kontanter.

Afbestillings regler for festarrangementer
bestilt efter den 15. august 2014.

Ved selskaber over 20 personer
Reserveringsgebyr: 100,- kr. pr. person af det skønnede gæsteantal.
Det indbetalte reserveringsgebyr modregnes fakturaen på festen.
Reserveringsgebyret betales ikke tilbage ved afbestilling.

Menu og vine
Menu og drikkevarer ønskes aftalt senest 3 uger før arrangementet.

Afbestilling eller reduktion
Ved arrangementet aftales det endelige antal gæster inden 2 uger før afvikling af festen.

Afbestilling af arrangementer skal ske skriftligt til kroen. Afbestilling kan ske mindst 2 måneder før arrangementsdatoen. Ved afbestilling inden 60 dage før arrangementet beregnes 50 % af den skønnede pris.

Ved afbestilling eller reduktion på mere end 10 % af hele arrangementet, inden 7 døgn, beregnes 75 % af den aftalte pris som erstatning.

Desuden forudsættes det, at kroen holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.

Justering af deltagerantal kan ske indtil 24 timer før arrangementet, herefter faktureres 100 % af de afbestilte kuverter.

Afbestilling eller reduktion
Ved arrangementet aftales det endelige antal gæster inden 2 uger før afvikling af festen.

Afbestilling af arrangementer skal ske skriftligt til kroen. Afbestilling kan ske mindst 2 måneder før arrangementsdatoen. Ved afbestilling inden 60 dage før arrangementet beregnes 50 % af den skønnede pris.

Ved afbestilling eller reduktion på mere end 10 % af hele arrangementet, inden 7 døgn, beregnes 75 % af den aftalte pris som erstatning.

Desuden forudsættes det, at kroen holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.

Justering af deltagerantal kan ske indtil 24 timer før arrangementet, herefter faktureres 100 % af de afbestilte kuverter.

Værelser
I forbindelse med Deres festarrangement kan vi i den udstrækning, der er ledige værelser, tilbyde Dem værelser inkl. morgenmad til en favorabel pris.

Dobbeltværelse 1.049,- kr.
Fest pris 849,- kr.

Ekstra opredning 250,- kr.

Enkeltværelse 849,- kr.
Fest pris                 749,- kr.

Økonomi værelser

Med delt wc og bad 599,- kr.

Fest pris. 549,- kr.

Priserne er inkl. morgenmad og skal bookes direkte på kroen.

Musik

Bo Olsen: Orgel eller guitar 98 15 63 00 

Michael Hillebrandt 30 22 96 38

Ronald Lund: 98 37 51 02

Morten Bech Nielsen (Års): 50 93 50 07.

René Ivar Olsen: 98 80 20 15

Flemming Både Jensen: 98 51 15 51

Bjarne Kjær (Arden): 30 58 95 10 - 96 40 00 25

Per Iversen: 98 37 10 44

Hans Kaalø: 98 54 15 12

Gert Degn: 98 65 43 89

Kim Bernt: 98 52 53 12

Peter Poulsen: 98 38 14 20- 40 20 14 20

Kaj O. Mikkelsen (Vupti musik): 98 65 66 56 - 23 60 05 36