3-stjernet kursuslokaler, konferencelokaler og mødelokaler i Nordjylland

Vil du gerne give dine medarbejdere en god oplevelse til jeres næste møde, kursus, konference eller seminar, så tag dem med til Rold Gl. Kro.

Rold Kro

God plads til 100 mødedeltagere

Vi kan byde på fantastiske forhold og faciliteter, uanset om I har brug for et stort eller lille lokale. I vores største lokale er der plads til 100 møde­deltagere.

 

skov

 

Inspirerende rammer

Den flotte natur og afslappede stemning, der omgiver Rold Gl. Kro, giver kreativiteten en pust og dermed får I det optimale ud af mødet, kurset, konferencen eller seminaret.

 

3-stjerner

Rold Gl. Kro har fået tildelt tre stjerner i brancheforeningen Horestas klassifikation af konferencefaciliteter. Kroen er dermed den eneste i Mariagerfjord Kommune, der er klassificeret som mødested.

Rent praktisk

  • For at få tre stjerner er der en række krav, som skal opfyldes: Størrelse af plenumlokale, antal af grupperum, den rigtige belysning med mulighed for mørklægning, frit internet og at AV-udstyret skal være ”up to date” m.m.

  • Foruden mødefaciliteter har vi 26 værelser med bl.a. frit internet og en del tv-kanaler.

  • Køkkenet på Rold Gl. Kro er i særklasse. Vi byder på menuer fra det gamle krokøkken til mere spændende og moderne gourmetmenuer.

  • Rold Skov giver mange muligheder for bl.a. teambuilding, orienteringsløb og hestevognskørsel. Kun fantasien og lovgivningen sætter grænser.

  • Afslut og evaluer en lang dag i vores bar på Jodle Birges Museum eller måske med et røveroverfald under middagen (kan bestilles).

Rold Gl. Kro er det lille kursussted med de store muligheder! Læs mere om vores tilbud herunder eller kontakt os, så vi kan opfylde dine ønsker.

 

Tilbud og priser

Døgnkursus incl.
Formiddagskaffe
Frokost
Eftermiddagskaffe med kage
2-retters aftenmenu
Overnatning
Morgenbuffet

Pris pr. kursist i enkeltværelse 1.269,-

Pris pr. kursist i dobbeltværelse 1.049,-

 

Dagskursus incl.

Kaffe og kage samt rundstykker
Frokost
Eftermiddagskaffe med brød

Pris pr. person 369,-